Londa Techniques + New Product knowledge (Нові продукти та техніки фарбування від Londa Professional)

Londa Techniques + New Product knowledge (Нові продукти та техніки фарбування від Londa Professional)

Переглянути календар
09/12/2021 10:00 - 17:00

Londa Techniques + New Product knowledge (Нові продукти та техніки фарбування від Londa Professional)

м. Київ
Адреса: вул. Георгія Тороповського, 2, 6 поверх

У цьому семінарі ми представимо вам тренд 2021 року від Londa Professional Perfect Nude (Ідеально та натурально) та чотири нових «нюдових» відтінка, а також новий аксесуар для нанесення фарбника “Blending brush” стануть вашими головними інструментами у цьому сезоні для створення неймовірних природних образів. Три нових сервіса “Nude”: “Soft Nude”(м’який натуральний), “Sweet Nude” (солодкий натуральний) ,  “Glowing Nude” (сяючий натуральний) з детальною інструкцією створення кожного.

В розділі нових продуктів ми представимо 6 неймовірних відтінків Prismatic Color з ефектом Metallic (New!) у перманентному та напівперманентному фарбниках Londa Professional.

Для кого:

- для майстрів, які працюють з Londa Professional більше 6 місяців і хочуть навчитися салонним комерційним технікам фарбування, додати різноманітності у свою повсякденну працю. Для майстрів, які слідкують за модними тенденціями, та втілюють їх в салонній практиці.

Програма:

- Сучасні техніки знебарвлення від Londa Professional з використанням та без використання фольги, а також нового Blending brush; створення ідеальної основи для нових “Nude” сервісів

- Важливі фактори, які потрібно враховувати при створенні ідеального натурального образу: тон шкіри обличчя, форма обличчя, колір очей, природній колір волосся, структура та довжина волосся.

- Підбір ідеального сервісу, та ідеальних відтінків з урахуванням всіх індивідуальних факторів.

 

Тривалість – 1 день, з 10-00 до 17-00*, теоретична та практична частини.

*Початок реєстрації о 09-30, час закінчення семінару вказано приблизний.

Вартість – 1500 грн / 2250 балів

Інструментами (фенами, брашами, гребінцями, зажимами тощо) ми забезпечуємо.

НЕОБХІДНО ВЗЯТИ З СОБОЮ ГРЕБІНЕЦЬ З «ХВОСТИКОМ»